وام فوری، حیله‌ای برای فریب مردم 

‌رئیس پلیس فتا خراسان رضوی گفت: تبلیغات درباره پرداخت وام‌های فوری و بدون ضامن که در کانال‌های تلگرامی، سایت‌های خرید و فروش آنلاین و حتی شبکه‌های اجتماعی دیده می‌شود تله‌ای برای سرقت اطلاعات بانکی و شخصی کاربران نیست.
کد خبر: ۷۵۰۴۱۵
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۹ - 29May 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، سرهنگ «مرتضی حقی» ‌رئیس پلیس فتا خراسان رضوی اظهارداشت: یکی از شیوه‌های رایج این ایام، تبلیغات دروغین درباره پرداخت وام‌های فوری و بدون ضامن است که در کانال‌های تلگرامی، سایت‌های خرید و فروش آنلاین و حتی شبکه‌های اجتماعی دیده می‌شود که این تبلیغات چیزی جز یک تله برای سرقت اطلاعات بانکی و شخصی کاربران نیست.

وام فوری، حیله‌ای برای فریب مردم 

وی افزود: دریافت وام تنها باید از طریق وب‌سایت‌های رسمی بانک‌ها و مؤسسات مالی معتبر انجام شود. هیچ کانال تلگرامی یا آگهی اینترنتی نمی‌تواند جایگزین این مسیر‌های قانونی باشد. هرگونه درخواست اطلاعات شخصی، کد ملی، شماره تلفن یا اطلاعات بانکی در خارج از سامانه‌های رسمی، می‌تواند نشان‌دهنده یک کلاهبرداری سایبری باشد.

رئیس پلیس فتا خراسان رضوی گفت: از شهروندان انتظار داریم در صورت مشاهده چنین تبلیغاتی، از کلیک روی لینک‌های مشکوک خودداری کرده و مراتب را از طریق شماره ارتباطی پلیس فتا ۰۹۶۳۸۰ گزارش دهند

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها